Om os

Vi er et kompetent og kunstelskende team, der sælger nogle af verdens smukkeste abstrakte malerier.
Oilart er en webshop, der sælger oliemalerier fra hele verden. Vores kompetente salgsteam er konstant på udkig efter nye talentfulde kunstnere med henblik på at  importere nogle af de fineste oliemalerier fra hele verden, hvorefter vi vil sælge dem direkte til dig til rimelige priser.

Vi har mange års erfaring inden for kunstverdenen såvel som import/eksport af kunst, hvorfor vi har valgt at starte en online forretning med salg af fantastisk kunst direkte til din dør. Vi håber inderligt, at du vender tilbage til denne hjemmeside, da vi løbende opdaterer med nye og smukke oliemalerier, der måske har din interesse.Vi arbejder konstant på at udbygge vores netværk af kunstnere samt kunstentusiaster, så vi altid kan have de bedste malerier på lager – vi elsker nemlig at vise dig vores portefølje af fantastisk kunst fra hele verden.

Er du interesseret i nogle af de malerier vi markedsfører, eller ønsker du at dine malerier kommer her på siden, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil med glæde se dit arbejde, og vores personale svarer altid hurtigst muligt tilbage.

Når du handler hos Oilart kan du føle dig sikker. Vi tilbyder nemlig en sikker og hurtig betalingsløsning – og vi tilbyder faktisk gratis forsendelse til hele Danmark.

Hver enkelt af vores malerier er håndmalet af dygtige og mange uddannede kunstnere. Hvis du ser et kunstværk du kan lide, er det vigtigt, at du ikke venter for lang tid med at bestille, da vi ikke har maleriet i butikken for evigt – derfor er det vigtigt at bestille dit kunstværk så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig, og vi glæder os altid til at vise dig nye og spændende kunstværker fra hele verden – så følg jævnligt med på Oilart.dk