Som bosiddende i Storbritannien kan du have den fulde ro i sindet, at du spiller på et af de sikreste og bedst regulerede pengemarkeder, da Storbritannien har et af de strengeste reguleringssystemer i verden. UK Gambling Commission vil evaluere alle licensansøgere og vil sikre, at alle operatører overholder reglerne og forskrifterne, og at eventuelle bonus og andre kampagnetilbud vil blive præsenteret på en måde, der ikke er vildledende eller tvetydig.

Strenge regler er en bekymring for operatørerne, men du skal vide, at alle over 18 år i England kan spille sikkert online, da dette er lovligt. For at undgå svig og misbrug skal du sørge for at kontrollere din UKGC eller anden regeringslicens for online casinoet – husk, at dette er dit ansvar. Hvis du føler, at du bliver behandlet uretfærdigt af en spiloperatør, kan du henvende dig til en af ​​de 11 alternative tvistbilæggelsesmetoder (ADR), der er godkendt af den britiske spilkommission.

Det er også nyttigt at vide, at der er mange organisationer i Storbritannien, der tilbyder hjælp og støtte til tvangsmæssig spil og afhængighed. En anden fordel, du har som en britisk spiller, er, at gevinster fra spil ikke betragtes som en skattepligtig indkomst i England, hvilket frigør dig fra at betale skat baseret på det beløb, du har tjent ved at satse eller spille. Selvom regeringen beskatter operatørerne, påvirker dette ikke dig som kunde.